Wente Sauthern Hills Cabernet Sauvignon Livermore Valley

Lækker rødvin der har fyldig frugt med krydderi og lækker rød i glasset med stor duft af solbær og lidt vanille der balancere flot over i smage med en anelse sødme og frisk peber og vanilje fra fadlagringen. Et par store amerikanske oksebøffer og et glas Southern Hills så kan man ikke få det bedre.
På lager
SKU
46006
139,75 kr

Duft: Stor duft af solbær og lidt vanille fra fadlagringen.


Smag: Utrolig flot balance i smagen med lidt frisk peber, sorte modne brombær, solbær. Der anes lidt sødme og krydderi fra fadlagringen.


Server til: et par store amerikanske oksebøffer, eller et udvalg af moden ost. 


Serveres ved 16-18°C. 


Vinen:


Her er druerne høstet på Wentes berømte vinmarker i Livermore Valley. Alle Cabernet Sauvignon druerne her er de originale kloner som blev importeret i det 19. århundrede af Charles Wetmore. Cabernet Sauvignon druerne er blandet med mindre mængder af Petite Sirah, Merlot, Barbera og Petite Verdot. Dette er med til at give en vin med god kompleksitet og mange smagsindtryk. Druerne høstes fra flere marker og vinificeres separat. Under gæringen benyttes rack and return processen, hvor al mosten drænes fra gæringstanken for til sidst at blive hældt ned over drueskallerne igen. Dette giver en dybere farve, øget tannin udtræk og i sidste ende en blødere vin. Vinen lagres i 14 måneder på egetræ inden aftapning på ejendommen.


Vin huset:


Wente blev grundlagt for mere end 125 år siden, er Wente det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, lige øst for San Francisco. I hvad der regnes som et første klasses vinområde. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden og deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast udnævnte vineriet til American Winery of the Year. Wentes vinmarker er beliggende på gammel flodbund, der er tørret ud. Her er der høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Man har også marker der ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund, er at man kan fremstille vine på forskellige druer. 


Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco bay og påvirkes kraftigt af den kølige luft der strømmer ind om natten herfra. Derved køles druerne ned og varmes op om dagen. Perfekt til at dyrke gode druer. Wente familien har dyrket deres egne marker siden begyndelsen i 1883 og har indført deres eget Farming for the Future program for at passe bedst muligt på deres jord. Ved at passe på jorden, har båede lokalsamfundet og hele planeten det bedre.


Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wente Sauthern Hills Cabernet Sauvignon Livermore Valley
Din bedømmelse