WENTE HAYES RANCH Cabernet Sauvignon

Balanceret frugt og en blød eftersmag.
På lager
SKU
465001
109,75 kr
En dyb rød farve i glasset

Duft: Dejlige kirsebær, solbær og brombær pipler op.

Smag: Vinen medium fyldig med bløde modne tanniner og en balanceret eftersmag. Der fornemmes en anelse krydderi fra fadlagringen.

Velegnet til oksekøds retter.

Serveres ved 16-18°C

Denne vin er fremstillet på mest Cabernet Sauvignon, iblandet en mindre del Petite Verdot, som tilfører yderligere aroma og frugt i smagen. Hver vinmark høstes og vinificeres separat for først at blive blandet efter lagringen i franske og amerikanske egetræsfade.

Under gæringen benyttes rack and return processen, hvor al mosten drænes fra gæringstanken for til sidst at blive hældt ned over drueskallerne igen. Dette giver en dybere farve, øget tannin udtræk og i sidste ende en blødere vin.

Vin huset:
Grundlagt for mere end 125 år siden, er Wente det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, lige øst for San Francisco. I hvad der regnes som et første klasses vinområde. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden og deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast udnævnte vineriet til American Winery of the Year.

Wentes vinmarker er beliggende på gammel flodbund, der er tørret ud. Her er der høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Man har også marker der ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund, er at man kan fremstille vine på forskellige druer. Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco bay og påvirkes kraftigt af den kølige luft der strømmer ind om natten herfra. Derved køles druerne ned og varmes op om dagen. Perfekt til at dyrke gode druer.

Wente familien har dyrket deres egne marker siden begyndelsen i 1883 og har indført deres eget Farming for the Future program for at passe bedst muligt på deres jord. Ved at passe på jorden, har båede lokalsamfundet og hele planeten det bedre.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:WENTE HAYES RANCH Cabernet Sauvignon
Din bedømmelse