-21%Tilbud

Zinfandel Wente Beyer Ranch Californien

Wente Zinfandel i flot afstemt balance med elegant bouguet af røde bær og krydderi fra fadet. Et godt glas til at nyde og til lyse kødretter.
På lager
SKU
440305
Tilbudspris 110,00 kr Normalpris 139,75 kr
Duft: Elegant bouquet af røde kirsebær og lidt krydderi fra fadet

Smag: Her fornemmes herlig moden rød frugt i balance med krydderiet og en elegant eftersmag. Typisk Zinfandel i elegant stil.

Server til: Balance mellem frugtsyren og den moden frugt vil harmoner fortrinligt til lysere kødretter og tørre oste men også til et glas i utide.

Serveres ved 16-18°C

Vinen:
Beyer Ranch ligger lige uden for selve Livermore City og er for nylig blevet fredet, så der altid vil være landbrug på denne parcel, ejet af Wente familien. Zinfandel druerne til denne vin, er dyrket på skråninger, hvor der er god luft gennem strømning mellem rækkerne. Denne afkøling af druerne giver en lang modnings sæson og druer med god syre. Vinen er gæret i opretstående tanke, hvor mosten er pumpet over skallerne flere gange dagligt for at udtrække bløde tanniner fra skallerne. Inden aftapning, er vinen lagret på en blanding af amerikanske og franske egetræs fade.

Vin huset:
Wente blev grundlagt for mere end 125 år siden, og er det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, et første klasses vinområde, øst for San Francisco. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden og deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast udnævnte vineriet til American Winery of the Year.

Wentes vinmarker er beliggende på en gammel flodbund, der er tørret ud. Her er der høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Man har også marker, der ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund er, at man kan fremstille vine på forskellige druer. Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco Bay og påvirkes kraftigt af den kølige luft, der strømmer ind om natten fra Stillehavet. Derved køles druerne ned og varmes op om dagen. Perfekt til at dyrke gode druer.

Wente familien har dyrket deres egne marker siden begyndelsen i 1883, og har indført deres eget Farming for the Future program for at passe bedst muligt på deres jord. Ved at passe på jorden har både lokalsamfundet og hele planeten det bedre.

Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Zinfandel
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Zinfandel Wente Beyer Ranch Californien
Din bedømmelse