URBAN UCO MALBEC Mendoza Agertina

Masser af intensitet, fine røde frugter og flot balance.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
894443
99,75 kr
Duft: Noter af violer, blomster og røde frugter som er powerfuld med fine strøg af vanilje fra fadlagringen.

Smag: Urban UCO opleves som silkeblød med fine afrundede tanniner og en fin lille frugtsødme som er langvarig, komplet og flot balanceret.

Server til: Kødretter, gerne svinekød, lam eller en god krydret gryderet.

Serveres ved 16-18°C.

Vinen:
Malbec-druerne til denne vin er høstet i hånden i april måned fra marker beliggende 1100 meter over havets overflade. Ved høsten lægges druerne i små kasser for at bevare druerne intakte inden ankomst til vineriet, hvor druerne selekteres og sorteres manuelt. Efter afstilkning presses halvdelen af druerne let, inden vinen gennemgår en 25 dage lang maceration ved en kontrolleret temperatur på 24°C. Herefter fermenteres vinen i rustfrie ståltanke til en optimal balance mellem alkohol og frugt er opnået. Efter endt fermentering lagres vinen 3 måneder på franske egetræsfade.

Vin huset:
Bodega y Viñedos O. Fournier er beliggende i Uco Valley i Mendoza, der leverer nogle af Argentinas absolut bedste vine. Her i Uco Valley ejer firmaet tre vingårde, som tilsammen dækker 286 ha., hvoraf de 94 ha i øjeblikket er beplantet med vinstokke. Nogle af vinstokkene er plantet for mere end 30 år siden, hvilket er med til at give ekstra koncentration i vinene.

O. Fourniers vinmarker i Uco Valley er beliggende ca. 1100 meter over havets overflade. De højt beliggende marker betyder, at der er store temperaturforskelle mellem dag og nat. Jordbunden i området er præget af sten og sand og sikrer dermed fremragende dræning til vinstokkende. Vinmarkerne vandes i tørre perioder med smeltevand fra Andesbjergene og køles af blide vinde i dagtimerne. De store temperaturudsving i området, den gode dræning og naturlig vanding er med til at sikre vine med fremragende farve og intensitet, der er velegnede til fadlagring.
Specifikationer
Årgang 2012
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Malbec
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:URBAN UCO MALBEC Mendoza Agertina
Din bedømmelse