Whisky

Tullibardine Sovereign, Highland single malt, Bourbon barrels

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

TULLIBARDINE SOVEREIGN, Highland single malt, Bourbon Barrels

349,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 861247

Duft: Kølig og sødlig med et snert af vanilje.

Smagen: Velafbalanceret med toner af ristet toastbrød og syrlige bolcher, cremet med dejlige noter af chokolade.

Eftersmagen er lang og vedholdende.

Sovereign er klassisk singlemalt, der er lagret på amerikansk eg. Det er rent faktisk 1st fill Bourbon fade, der har været anvendt, og fadene har derfor bidraget meget til aromaudviklingen i denne whisky.

Sovereign har fået flere flotte internationale anmeldelser, blandt andet har denne fremragende whisky vundet sølvmedalje ved International Wine & Spirits Competition (IWSC) og bronze ved World Whiskies Awards (WWA).

Producenten:
Tullibardine - Single Highland Malt Tullibardine - Single Highland Malt
Tullibardine er et lille selvstændigt destilleri, der i dag ejes af bourgogne-familien Picard. Det er et af de meget få tilbageværende små uafhængige destillerier i Skotland.

Stedets historie trækker tråde tilbage til slutningen af 1400-tallet, hvor der blev brygget øl på stedet. Det nuværende destilleri er opført i 1947, og siden da er Tullibardine blevet handlet adskillige gange, ligesom det i flere perioder har været lukket ned.

Men det er faktisk slet ikke destilleriets gloværdige historie, der er interessant. Det er langt mere interessant, hvad der sker lige nu, og hvad planerne er for fremtiden. Lige nu har Tullibardine et lille lækkert sortiment af gode prisvenlige aftapninger. Dette kombineres med nogle få limiterede aftapninger hvert år. De nuværende ejere har investeret kraftigt for at bygge flere lagerbygninger, egen tappehal og et helt nyt besøgscenter, som forventes færdigt i 2017. Fremtiden tegner derfor meget lys for Tullibardine, og det har man også kunnet se af de mange fine medaljer og anmeldelser, destilleriet har modtaget de seneste år.

Jim Murray skriver: "We are getting to the stage now where Tullibardine is now becoming one of the true great Single Malts of Scotland.


+ -

Beskrivelse

Detaljer

Cremet med snert af chokolade og syrlige bolcher

Additional

Yderligere information

Årgang Nej
Alder Nej
Type Highland
Destilleri / Hus Tullibardine
Indhold 70 Cl
Alkohol procent 43 %

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?