Tullibardine 228 Burgundy Finish

Fyldig og frisk med cremet struktur med lækre noter af vanilje og chokolade toner der ender med mørke fede frugtnoter. 228 har lagret de sidste 12 mdr. på rødvinsfade som har givet de friske fede bærnoter.
På lager
SKU
861261
399,75 kr
Duft: Vanilje og chokoladetoner i flot harmoni
Smag: Er fyldig med en god friskhed og en cremet struktur.
Eftersmag: Fornemmes masser af mørke fede frugttoner.

228 Burgundy Finish har tilbragt de sidste 12 måneder af lagringsperioden på rødvinsfade fra Château de Chassagne Montrachet i Bourgogne. Det har givet whiskyen en flot farve med et rødligt skær og friske fede bæraromaer

228 Burgundy Finish har fået flere flotte internationale anmeldelser, blandt andet har denne dejlige whisky fået sølvmedalje ved International Wine & Spirits Competition (IWSC), hvor den blev beskrevet som OUTSTANDING.

Tullibardine er et lille selvstændigt destilleri, der i dag ejes af bourgogne-familien Picard. Det er et af de meget få tilbageværende små uafhængige destillerier i Skotland.

Stedets historie trækker tråde tilbage til slutningen af 1400-tallet, hvor der blev brygget øl på stedet. Det nuværende destilleri er opført i 1947, og siden da er Tullibardine blevet handlet adskillige gange, ligesom det i flere perioder har været lukket ned.

Men det er faktisk slet ikke destilleriets gloværdige historie, der er interessant. Det er langt mere interessant, hvad der sker lige nu, og hvad planerne er for fremtiden. Lige nu har Tullibardine et lille lækkert sortiment af gode prisvenlige aftapninger. Dette kombineres med nogle få limiterede aftapninger hvert år. De nuværende ejere har investeret kraftigt for at bygge flere lagerbygninger, egen tappehal og et helt nyt besøgscenter, som forventes færdigt i 2017. Fremtiden tegner derfor meget lys for Tullibardine, og det har man også kunnet se af de mange fine medaljer og anmeldelser, destilleriet har modtaget de seneste år.

Jim Murray skriver: "We are getting to the stage now where Tullibardine is now becoming one of the true great Single Malts of Scotland.
Specifikationer
Alkohol i procent 43 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tullibardine 228 Burgundy Finish
Din bedømmelse