Tilbud

Pinot Noir Trumpeter Rutini wines

Lækker lys i flot balance med frugt aroma hvor jordbær og hindbær sammen med lette egetræs noter vælter op af glasset. De sammen aromaer fra duften går igen i smagen med lette tanniner i blød og velafbalanceret smag med dejlige krydderier. Oplagt til pasta og lette retter
På lager
SKU
40617
99,75 kr
  • Køb 2 for 75,00 kr pr styk og spar 25%
Duft: Elegant og frugtrig aroma af hindbær og jordbær kombineret med hints af violer og egetræsnoter fra fadlagringen.

Smag: Duft aromaer går igen i smagen med bløde og lette tanniner som giver en let syreholdig og blød eftersmag.

Serveres til: Lette retter som f.eks. pasta og lyst kød.

Serverings temperatur: 16-18ºC.

Vinen består 100% af Pinot Noir. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er om dagen solrigt og tørt og giver dermed perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne. De høstes i hånden, når de har opnået perfekt modenhed og køres straks til vineriet.

Efter endt malolaktisk gæring ligger vinen på 30% brugte franske egetræsfade i seks måneder.

Området og producenten:
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i sin hjemby, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for sine vines ekstraordinære kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker, der ligger i forskellige områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt for Rutini Wines at dyrke de enkelte druetyper i det område, der giver hver druetype de mest optimale vækstbetingelser.

De oprindelige bygninger fra 1885, som ligger i Maipú, blev gennemrenoveret i 1990’erne og fik installeret helt ny teknologi. Den oprindelige arkitektur er dog bevaret. I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza. Allerede i marts 2009 stod vineriet klar til at modtage den første høst.

Hos Rutini Wines fokuseres der på at opnå de bedste druer ved at holde udbyttet lavt, udføre beskæring af vinstokkene og ved at høste druerne i hånden. Fordi der holdes nøje øje med alle detaljer, er folkene hos Rutini Wines i stand til at høste druerne på det helt rigtige tidspunkt.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 14,3 %
Indhold 75 cl
Druer Pinot Noir
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pinot Noir Trumpeter Rutini wines
Din bedømmelse