Tarapaca - TARA-PAKAY

Top vin med duft og smag af syltede kirsebær og blåbær med bløde tanniner.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
100023
399,75 kr
Denne rødvin udviser flot karakter med stor duft af syltede kirsebær, blåbær og en stor mængde krydderier, fra kanel til vanille. Disse aromaer går igen i smagen hvor de inarbejdes i den fyldige vin med tætte bløde tanniner. Der dukker yderligere noter op af chokolade, læder og cigarkasse. Eftersmagen er kompakt og vidner om en vin i stor klasse.

Denne rødvin er velegnet til meget intense retter, gerne oksekød og gerne fra grillen.

Serveres ved 16-18 grader for at bevare den gode frugt i vinen.

Den nye vinmager hos Viña Tarapacá har lært sine parceller at kende og her kombineres de 2 bedste fra Viña Tarapacás egne marker i Isla de Maipo. De 2 parceller blev udvalgt, som havende det største potentiale. Derefter blev de beskåret optimalt i hånden og produktionen tilpasset til at fremstille vin på et helt nyt niveau. Druerne plukkes i hånden og vinificeres i et helt nyt vineri, fremstillet med denne vin for øje. Vinen har lagret 14 måneder på en kombination af fransk og amerikansk egetræ.

Området og producenten:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile. De plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group, der ønskede at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde, var at opkøbe vingården "El Rosario de Naltagua", som er beliggende centralt i Maipo Valley. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af smukke vinmarker, og dækker hele 850 hektar.

Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt. Markerne vandes med smeltevandet fra Andesbjergene, og samtidig ligger vingården således, at man får den kølige brise fra kysten. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2010
Alkohol i procent 15 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon, Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca - TARA-PAKAY
Din bedømmelse