TARAPACA Gran Reserva, Black Label

Stor bouquet af frugt i flot balance
På lager
SKU
909312
239,75 kr
Dyb teglstensrød med orange reflekser. Duften er intens med modne bær (brombær, solbær og jordbær) og krydrede noter af vanille, læder, chokolade, tobak samt et mineralsk strejf. Vinen er blød og rund med noter af blommer, figner og chokolade. Dejlig lang eftersmag.

Black Label Cabernet Sauvignon passer rigtig godt til alle slags rødt kød såsom bøf, roastbeef, carpaccio m.m.

Serveres ved 16-18°C.

Vinen er produceret udelukkende på Cabernet Sauvignon druer, høstet fra marken Viñedos i Maipo Valley, der dækker et areal på 30 ha, hvor jorden har et stort indhold af sten. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år og druerne høstes fuldmodne i midten af april. Vinifikationen forgår i rustfri ståltanke. Efter gæringen, lagres vinen i 12 mdr. på 225 liters franske egetræsfade. Vinen lagrer endnu 12 mdr. på flaske, inden den frigives til salg.

Området og producenten:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile, de plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group. Planen var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar. Mikroklimaet er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig ligger man så man får den kølige brise fra kysten. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2010
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Sauvignon
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TARAPACA Gran Reserva, Black Label
Din bedømmelse