Rødvin

Stony Creeak Shiraz. Syd Australien

STONY CREEK Shiraz, Winemakers Selection

79,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 520259

Duft af blommer, sorte kirsebær og lidt friskkværnet peber.

Smag: Balancerer med harmonisk cremet struktur og lang fylde med en hel palet af frugt aromaer.

Server Stony Creek, Shiraz til en godt stykke kød, for eksempel fra grillen.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Vinen:
Druerne er høstet ved optimal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres for at trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

Vin huset:
Padthaway er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette har ført til, at nogle af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfor minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandressourcer i undergrunden. Der fremstilles vine på mange forskellige druer i området, men Shiraz vinene er dem med størst succes. Generelt er vinene meget elegante, med en god intensitet.

Stony Creek byder på en rigtig flot og typisk Shiraz. Høstet fra relativt gamle vinstokke, hvilket giver god intensitet i vinen.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Kraftfuld og mørk Shiraz, en perfekt ledsager til godt kød:

Additional

Yderligere information

Årgang 2016
Vinhuse Nej
Land Australien
Område Nej
Drue(r) Syrah/Shiraz
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 14,5 %