STEENBERG BRUT Brut Pinot Noir 1682

Topniveau mousserende vin fremstillet på den klassiske metode og udelukkende på Pinot Noir. En elegant mousserende vin der indbyder til et glas mere.
På lager
SKU
1590
219,75 kr
Sart lys, rød farve, som er smuk i glasset med sine små fine bobler, der stiger til overfladen. Duften er indbydende med vilde jordbær, modne røde æbler og friske krydderier. Den friske syrlige smag ledsages af en elegant cremethed med hints af ristet brød, candy floss og rosenvand. Fine bobler bliver siddende på tungen i lang tid.

Kan med succes serveres til f.eks. laks, salater og jordbærparfait.

Serveringstemperatur 8-10ºC.

1682 Brut MCC Pinot Noir er lavet efter den traditionelle franske metode. Druerne er håndplukket ved lavt sukkerindhold og presset som hele klaser. Mosten har et lavt indhold af tanniner, et højt naturligt syreindhold og en indbydende lyserød farve med fin jordbærsmag. Mosten gærer med gærbakterier for at danne basevinen. Når basevinen er stabiliseret, gærer den anden gang på flaske. Her dannes fine bobler. Efter gæring ligger vinen i mindst 24 måneder før degorgering.
Området og producenten:
Steenberg er det ældste vinhus i den maleriske Constantia Valley, som anses for at være Sydafrikas bedste vindistrikt. Firmaet blev grundlagt i 1682, og startede vindyrkning i 1695. Jorderne blev oprindelig givet til den navnkundige enke, Catharina Ras, som var indvandret fra Lübeck.
Vinmarkerne er anlagt på sydøstvendte skråninger mod det kølige Atlanterhav. Det milde klima med kølige vinde fra havet, den sikre vinterregn, og solen giver de bedste vækstbetingelser for vinstokkene. Regnen, som falder i løbet af vinteren, gør, at kunstvanding i Constantia Valley kun benyttes sparsomt i særligt tørre perioder.
Specifikationer
Årgang 2013
Alkohol i procent 12 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:STEENBERG BRUT Brut Pinot Noir 1682
Din bedømmelse