Amerikansk Whisky
Loading...
Michter`s Sour Mash Small batch No L19L2257
Lækker dram, hvor det første man møder er noter kanel der fletter sig sammen i en nødde agtige smags nuancer. Det er en elegance der klinger ud i et let krydret smag med et strejf af peber.
Sour Mash refererer til måden, hvorpå whiskyen fremstilles. Det sker ved tilsætte noget af den allerede destillerede whisky til den næste omgang.
Udsolgt
Michter´s 10 års Kentucky Straight Bourbon 47,2 % Single Barrel
Denne bourbon blev kåret til ”Best American, Whiskey” af Food and Wine Magazine, og whisky entusiaster, over hele verden er de enige: Det her er whisky i verdensklasse. Den er resultatet af 10 års tålmodig venten, mens whiskyen lagrer på nøje udvalgte egetræsfade. Tålmodigheden udmunder sig i en meget koncentreret oplevelse med kraftig smag af karamel, mørk chokolade, vanilje og ahornsirup kombineret med de krydrede fadnoter.
Jim Beam Double Oak Bourbon 43 %
Jim Beam Double Oak lagres først på fade af amerikansk hvid eg derefter hældes den på helt nye toastede fade og lagres igen. Whiskeyens dobbelte kontakt med egetræet resulterer i en intens og fløjlsblød smag af karamel og vanilje der blander sig med sødme af ristet træ.
Bulleit Bourbon 10 Års Kentucky straight whisky
Rig og dyb smags oplevelse med afstemt sødme og en vedholdende eftersmag med vanilje og tørret frugt i en let røget eftersmag. Drikkes og nydes alene eller god til cocktail.
Lækker cocktail: I stor rødvinsglas hældes 3 cl. Bulleit i, fyld op med isterninger og fyld med Three Cents gentlemen`s soda og pynt med appelskive.
1
2