SØD, BLØD OG FYLDIG
I Oskar Davidsen Solbærrom fornemmer man tydeligt smagen af de solmodne solbær og ægte jamaicansk rom, fyldig og karakterfuld.
Fremragende til julens ris à l’amande, Klassiker til desserter som f.eks. æbleskiver, pandekager og is. Fungere også rigtig dejlig til kaffen samt i cocktails.
Oskar Davidsen Solbærrom er et heltunikt produkt og faktisk det eneste på markedet.
Pressen:
Den Korte Avis – 6 stjerner – “Solbærrom passer fint sammen med ris, mandler og sød kirsebærsovs. Derfor har denne danske specialitet et særligt fokus, når Skjold Burne butikkerne over hele landet foreslår en passende dessertlikør til julens søde spiser. Oskar Davidsen Original hedder den og så dagens lys i 1888. Den hemmelige opskrift har været den samme, nemlig solmodne solbær, Jamaica rom, landbrugsalkohol og udtræk af 11 forskellige urter.” (09-12-2015)
VinAvisen – 5 stjerner – “Denne solbærrom er fremstillet siden 1888 efter nøjagtig den samme opskrift. Ud over solmodne solbær indeholder rommen Jamaica-rom og forskellige urter. Mums, lød det fra smagepanelet. Det er nemlig en meget lækker sød sag – der dog ikke bare er sød men også har karakter. Den dufter og smager af modne solbær og brombær med et lille krydret strejf til slut. Nyd den, som den er, til gorgonzola eller til en sød dessert.” (Uge 49 / 2015)