Tilbud

Chardonnay Silverboom Special Reserve

Cremet og elegant med en flot balance mellem syre og sødme hvor citrus og grønne æbler harmoner som smeltet smør. Lækker som aperitif, lette retter og salater med fisk og fjerkræ.
På lager
SKU
620553
49,75 kr
  • Køb 6 for 45,00 kr pr styk og spar 10%
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Elegant strågul i glasset med smukke gyldne strøg.


Duft: Noter af citrus, grønne æbler og smeltet smør.


Smag: Her opleves vinen cremet og lækker fyldig uden at være bombastisk. Her genkendes samme noter som i duften og suppleres af en flot balance mellem sødme og syre. En flot og harmonisk vin, hvor egetræet er fint integreret i en lang og vedvarende eftersmag.


Silverboom Chardonnay til: Lette retter, som salater, pasta, fisk og fjerkræ og god fest vin..


Serverings temperatur: 6-8ºC.


Vinen:
Vinstokkene, hvorfra Chardonnay-druerne til denne vin kommer, vokser i de veldrænede marker i Swartland, hvor jordbunden er præget af skiffer og granit. Druerne høstes i de tidlige morgentimer i midten af februar måned. Straks efter høsten bringes druerne til vineriet, hvor de afstilkes og presses forsigtigt, så man undgår at knuse kernerne. Mosten hviler over natten, inden druekvaset filtreres fra, og mosten overføres til fermenteringstanke af rustfrit stål. Her gennemgår vinen en kontrolleret gæring ved en lav temperatur på ca. 18 grader, denne proces tager typisk 3-4 uger. Efter endt gæring lagrer vinen på egetræsfade i fem måneder, inden den tappes på flaske og frigives til markedet.


Området;
Swartland betyder direkte oversat "sort jord" og er opkaldt efter den lokale mørke "Rhino busk", der mørkner landskabet, særligt hvis buskene ses på afstand. Området Swartland begynder ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er et af de nyere vinområder i Sydafrika. Området dyrkes efter traditionelle forskrifter, og markerne vandes kun sporadisk.


Swartland har i de seneste år høstet stor anerkendelse for deres vine, og vi kan idag købe vine af absolut topkvalitet og med flot typicitet for Sydafrika.

Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chardonnay Silverboom Special Reserve
Din bedømmelse