Rødvin

Silver Mountain Lodi Zinfandel

Silver Mountain Lodi ZInfandel, Californien

99,95 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 520211

Duft: Her møder man modne skovbær, en intens sødme og et fint krydret præg fra fadlagringen.

Smag: Fyldig og flot balanceret med en bouquet af modne røde bær, et lækkert sødmefuldt element og et lille bid af krydderi. I eftersmagen opleves vinen elegant og frugtfyldt med lækre bløde tanniner og flot harmoni.

Server til: Især til lyst kød som svin og fjerkræ som and og kalkun, gerne med sødmefuldt tilbehør eller til milde oste. Silver Mountain vil også stå godt
til buffet og gryde stege.

Serverings temperatur 16-18ºC.

Vinen:
Druerne er høstet fra bakkerne i området Lodi, hvor netop Zinfandel druen har optimale forhold. Efter høsten er druerne bragt til vineriet, hvor de presses let, inden de gennemgår en traditionel gæring ved kontrollerede temperaturer på rustfrie ståltanke. Temperaturerne under gæringen holdes på 22-26ºC for at bevare druernes friske frugt og typicitet i den endelige vin. Efter endt gæring lagres vinen 2-3 måneder på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade for at samle sig og opnå den ønskede balance.

Området Lodi:
Lodi (udtalt Lohd-eye) er et californisk vinområde beliggende i bakkerne omkring byen af samme navn. Området ligger nærmere bestemt tæt på floden Sacramento øst for storbyen San Fransisco. Lodi er således placeret i det californiske vindistrikt Central Valley, et område der er præget af veldrænede jordbunde og et nærmest middelhavs agtigt klima. Området byder på kølig morgentåge, varme dagtimer med en masse soleksponering og kølige nætter, optimale forhold for Zinfandel-druen, som denne vin er fremstillet på. De klimatiske forhold i området betyder, at druerne modner langsomt og dermed opnår høj intensitet, en flot intens farve og en dejlig frugtrig karakter.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Intens frugtbombe der giver lyst til mere og står godt med og uden mad.

Additional

Yderligere information

Årgang 2017
Vinhuse Nej
Land USA
Område Californien
Drue(r) Zinfandel
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 15 %