Rødvin

SEDUCTION MOURVEDRE IGP Pays d''Oc

SEDUCTION MOURVEDRE IGP Pays d''Oc

79,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 746193

Denne dejlige vin fremstår flot klar i glasset med en intens rød farve. Vinens palet byder på noter af røde frugter og akacie flot støttet af krydrede toner af peber, kanel og lakrids. Denne vin opleves lang og insisterende i munden med fløjlsbløde tanniner og en flot cremet konsistens. Vinens lange afslutning efterlader et fuldendt udtryk med masser af karakter.

En fremragende ledsager til en god peberbøf og krydrede oste som f.eks. gedeost.

Serveringstemperatur: 16-18 grader.

Denne vin er fremstillet på 100% Mourvèdre-druer høstet, med et lavt høstudbytte på 50 hektoliter pr. hektar fra 15 år gamle vinstokke plantet nær Middelhavskysten i Pays d'Oc regionen. Disse vinstokke er plantet i kalkholdig lerjord, der giver god dræning til rødderne og sikrer, at stokkene får de mineraler og næringsstoffer, de behøver for at producere druer af høj kvalitet.

To tredjedele af vinen gennemgår en 3 uger lang traditionel fermentering hvorimod den sidste tredjedel af vinen gennemgår kulsyre fermentering, der er en fermentering af hele druer. Dette er en metode, som er kendt fra Beaujolais og giver aromatiske vine med et lavt garvesyreniveau. Efter endt fermentering lageres en lille del af vinen på egetræsfade for at tilføje ekstra fylde og karakter til vinen.

Området og producenten:
Badet Clément & Co. blev grundlagt i 1995 af to unge vinproducenter fra Bourgogne: Catherine & Laurent Delaunay. Navnet Badet Clément er dog meget ældre, da det stammer fra en vinhus i Bourgogne, som deres bedstefar købte i 1930erne. Catherine & Laurent Delaunay har suppleret familietraditionerne fra Bourgogne med erfaringer fra arbejde i forskellige af de nye vinlande. I dag producere de vine i de to store franske vinregioner Languedoc-Roussillon og Bourgogne.

Hos Badet Clément & Co. kombinerer man moderne teknik med respekt for de enkelte områders kendetegn og særegne egenskaber. Resultatet er vine med stor personlighed og typicitet.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Vin der byder på en lang intens oplevelse med masser karakter.

Additional

Yderligere information

Årgang 2011
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Øvrige (Frankrig)
Drue(r) Mourvèdre
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 14 %