Rødvin

Rodney Strong, Knotty vines, Zinfandel

RODNEY STRONG Knotty Vines, Zinfandel

219,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 920057

Duft: Noter af frisk frugt og hindbær fra Russian River Valley blandet med moden sødmefuld frugt, især brombær og peber fra Alexander Valley har giver en vin med stor smags mæssig karakter.
Lagringen har fremhævet druens krydrede karakter. Denne vin er en god bevis på, hvad Zinfandel-druen kan byde på i én vin.

Knotty Vines serveres til: Velhængt amerikansk oksekød eller modne oste.

Serverings temperatur: 16-18°C.

Der har været dyrket Zinfandel-druer i Sonoma i 3 århundrede. Rodney Strong ejer vinmarker med Zinfandel i flere underregioner i Alexander Valley. En del af druerne til denne vin kommer fra over 100 år gamle knudrede vinstokke i Russian River Valley (deraf navnet Knotty Vines). Druerne gæres traditionelt, og vinen lagres 10 måneder på amerikanske og franske egetræsfade.

Rodney Strong og området:
Rodney Strong Vineyards er i dag ejet af Tom Klein, der købte vineriet i 1989. Tom har fra starten været interesseret i at optimere Rodney Strong Vineyards til at møde de krav den moderne forbruger stiller til gode vine. Der er investeret i nyt udstyr til kælderen, marker er genplantet og dyrkes efter regler for bæredygtigt vinbrug. Det kræver det bedste råmateriale at producere gode vine og med vinmarker i de bedste områder: Alexander Valley, Russian River Valley og Chalk Hill, producerer Rodney Strong verdensklasse vine der viser essensen af Sonoma County.

Derudover er Tom en stærk fortaler for miljøet og i oktober 2009 blev Rodney Strong som det første vineri i Sonoma County defineret som CO2 neutralt. Dette er bl.a. opnået ved et stort anlæg af solceller på toppen af vineriet. Et af de største i verden for et vineri; på en typisk dag i Sonoma genererer dette anlæg nok energi til at forsyne 800 husstande.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Zinfandel med flot varm moden stil med krydderier.

Additional

Yderligere information

Årgang 2013
Vinhuse Rodney Strong
Land USA
Område Californien
Drue(r) Zinfandel
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 15,5 %