Duft: Dejlig ekspressiv duft af grønne æbler med hint af mineralitet og citrusfrugter.
Smag: Blød fylde og frisk med noter af citrus og moden ananas i baggrunden med en lang eftersmag.
Server til: Skaldyr og fisk, kan også sagtens klare sig i selskab med lette kødretter og til ost.
Serverings temperatur: 8-10°C
Vinen:
Druerne høstes i hånden ved optimal modenhed. Presningen af druerne foregår over fire til ni timer. Efter presning sættes en langsom gæringsproces i gang. Gæringsprocessen varer en til tre måneder og foregår under temperaturkontrol.
Vin huset:
Familien Sparr har siden 1634 været med til at udvikle og sætte deres præg på vinproduktionen i Alsace. Selvom det er 12 generationer siden, familien Sparr startede i vinbranchen, lever de ikke i fortiden. De udvikler hele tiden deres vine, så de følger tidens tendenser men stadig med respekt for familiens kendskab til og erfaring med vinproduktion oparbejdet gennem årene.
Familien Sparr har i dag vinmarker, der strækker sig fra Riquewihr i nord til Sigolsheim og Turckheim længere sydpå. Hver vinmark har sine kendetegn, som kommer til udtryk i druerne. I dag dyrkes markerne efter økologiske principper.