Giol Prosecco DOC Treviso Frizzante – Økologisk & Vegansk
139,75 kr.


Giol Prosecco DOC Treviso Frizzante – Økologisk & Vegansk
Giol Prosecco DOC Treviso Frizzante er en økologisk og vegansk prosecco fra området Treviso i Veneto-regionen i Norditalien. Den har en frisk og frugtagtig smag med fine bobler og en let kulsyre, som gør den til en forfriskende drik.
Dette er en prosecco, der er produceret på en bæredygtig måde og uden brug af animalske produkter, så den er velegnet til veganere. Den er lavet af 100% Glera druer, som er den eneste druetype, der må bruges i produktionen af ​​prosecco.
Duft: Sprængfyldt med frugt der kommer op af glasset som grønne æbler og ferskner med noter af blåregn og akacie.
Smag: Meget pinkant og sprød med frugtrig struktur der er meget afbalanceret.
Server til: Perfekt til skaldyr, fisk, grøntsags risotto, røget laks og ost.
Serverings temperatur: 8-10°C
Giol Prosecco DOC Treviso Frizzante er et godt valg for dem, der ønsker en miljøvenlig og etisk prosecco uden at gå på kompromis med smagen. Den er perfekt som aperitif eller til lette retter som salater, skaldyr eller sushi.
Prossecco:
Prosecco Giol DOC Treviso Frizzante er lavet udelukkende på Glera. Vinstokkene vokser i lerholdig, sandet jord. Temperaturen når om sommeren op på mellem 28o og 30oC om dagen og om natten ligger omkring 10oC pga. bjergene i området. Druerne høstes i hånden ved optimal modenhed. Efter ankomst til vineriet afstilkes og presses druerne og mosten gennemgår bundfældning ved lav temperatur, hvorefter gær tilsættes. Gæring sker ved kontrolleret lav temperatur på 14oC. Efter første gæring klares og filtreres vinen let. Anden gæring foregår i tanke af rustfrit stål under tryk, hvori trykket i løbet af en måned stiger til omkring 2,5 atm indtil gæringsprocessen er slut. Vinen klares inden endelig filtrering og tapning på flasker.
Om Producenten:
Giol ligger i Nord Italien ikke langt fra Venedig og tæt på grænsen til Østrig. Slottet blev bygget i 996 og har gennem årene gennemlevet en del. Under første verdenskrig blev hele området invaderet af Østrig og slottet var base for østrigske tropper. Der sidder stadig kugler i nogle af fadene i kælderen tilbage fra den tid.
Slottet har siden 1427 været vingård under forskellige ejere. Den nuværende familie købte vingården i 1919, da Giovanni Giol vendte tilbage til Italien fra Mendoza i Argentina, hvor han havde opbygget et sandt vinimperium. I dag er det Giovannis oldebarn, Luisa, som driver vingården med hjælp fra sønnen Vittorio. Giol blev certificeret økologisk vinproducent i 1987, og vingården drives med passion og stor respekt for naturen.

Fri fragt* over 999 kr.
Hurtig problemfri levering

Sikker betaling! Samt betalingen hæves først når ordren er klar

Benytter i størst muligt omfang genbrugs fragtemballage

Gratis kundeklub med
Bonuspoint

Fysisk butik
Jernbanegade 23, 6580 Vamdrup
Andre har også købt…
Flot og fyldig Amarone med kirsebær, svedsker og røg i bÃ¥de nÃ...
-
- VinAvisen(2021)
- 94 point
- Flaskehalsen(2021)
Fyldig og sødmefuld med kandiserede noter af eksotisk frugter og...
-
- VinAvisen (2021)
- 92 point
- Flaskehalsen (2021)
Flot imponerende i smagen med den cremede lag med ananas og fersk...
Blød og behaglig medium fyldig Cremant fra Bourgogne, med intens...
-
- Flaskehalsen(2019)
Kundeklub
Bliv gratis klubmedlem og optjen 5%* på dine ordrer hver gang du handler hos os.
Du får 5%* bonuspoint af din samlede ordre indsat på din konto. Disse bonuskroner kan du handle for på fremtidige ordrer.
1 Bonuspoint svare til 1 krone