Rødvin

Poggio al Casone, Chianti Superiore, økologisk

POGGI AL CASONE Castellani, Chianti Superiore, økologisk

89,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 222225

Vin med lækker moden frugt og blød smag med flotte klassiske kirsebærtoner, samt lette smukt integrerede ristede aromaer fra fadlagringen.

Anbefales til: Lam, vildt, kylling og svinekød samt modne oste.

Chianti Superiore Poggio al Casone er produceret på nøje udvalgte Sangiovese (90%) og Canaiolo (10%) druer. Druerne gæres ved 24°C for at bevare deres naturlige frugtaromaer og lagres herefter 12 måneder på egetræsfade.

Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på at kvaliteten af vinen begynder i vinmarken. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker, for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.

Castellanis vingård Poggio al Casone ligger i den nordøstlige del af Toscana på toppen af bakken Colline Pisane i kommunen Crespina. Herfra er der en fantastisk udsigt udover vingårdens 30 hektar vinmarker. Den helt specielle jordbund samt den Tyrrhenske kysts positive indflydelse skaber tilsammen et ideelt mikroklima til fremstilling af rødvine af høj kvalitet.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Kirsebærtoner og aromaer fra fadlagringen i flot harmoni

Additional

Yderligere information

Årgang 2015
Vinhuse Nej
Land Italien
Område Toscana
Drue(r) Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 12,5 %