Poggi Al Casone, Chianti Superiore, økologisk, Castellani

Poggio al Casone er en klassisk vin lavet på økologiske Sangiovese- og Canaiolo-druer. Kirsebær toner og blød frugt aromaer i lækker harmoni med noter fra fadlagringen. Modstår mange krydderier som er i både lam og andre kødretter.
På lager
SKU
222225
89,75 kr
Vin med lækker moden frugt og blød smag med flotte klassiske kirsebærtoner, samt lette smukt integrerede ristede aromaer fra fadlagringen.

Server til : Lam, vildt, kylling og svinekød samt modne oste.

Vinen:
Chianti Superiore Poggio al Casone er produceret på nøje udvalgte Sangiovese (90%) og Canaiolo (10%) druer. Druerne gæres ved 24°C for at bevare deres naturlige frugt aromaer og lagres herefter 12 måneder på egetræs fade.

Vinhuset:
Castellani-familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på at kvaliteten af vinen begynder i vinmarken. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker, for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.

Castellanis vingård Poggio al Casone ligger i den nord østlige del af Toscana på toppen af bakken Colline Pisane i kommunen Crespina. Herfra er der en fantastisk udsigt udover vingårdens 30 hektar vinmarker. Den helt specielle jordbund samt den Tyrrhenske kysts positive indflydelse skaber tilsammen et ideelt mikroklima til fremstilling af rødvine af høj kvalitet.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sangiovese
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Poggi Al Casone, Chianti Superiore, økologisk, Castellani
Din bedømmelse