Rom

White 3 stars Plantation fra Jamaica, Barbados og Trinidad

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

PLANTATION 3 STARS White

Only 3 left

189,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 529053

Smagen er fyldig og velbalanceret. Plantation 3 Stars viser finesse fra Barbados og Trinidad, men dog med karakter og fyldige noter fra Jamaica. Duften er delikat tropisk frugt, mørkt sukker og modne bananer. På tungen føles krydderier og florale noter, med en afslutning af sukkerrør og blød vanilje.

En perfekt rom til cocktails baseret på hvid rom.

Plantation 3 Stars Silver Rum er en rom, der er blended af det bedste fra Caribien. Fra Øerne Barbados, Jamaica og Trinidad, byder de 3 forskellige øer på hver deres vigtige komponent til Rommen. Den modne Trinidad giver rommen dens klassiske elegance, Barbados leverer den velbalancerede fylde og Jamaica giver struktur og kant til smagen.

Plantation - Maison Ferrand

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter,unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra. De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land il land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. Frisk høstede sukkerrør fraplantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Perfekt rom til cocktails baseret på hvid rom.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Årgang Nej
Område Nej
Indhold 70 Cl
Alkohol procent 41,2 %

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?