DIN VOGN

Ingen varer i kurven.


Fri fragt over 999 kr |
Fragt fra 45 kr |
Levering 1-3 hverdage |
+45 75 58 13 44

Fimagave

  • da_DK

OM AEVIN

Om os 

AEvin.DK er en familiedrevet Vin & Spiritus forretning med en lang historie bag sig. Og vi er stolte af at være en del af din vin eller spiritus oplevelse.

 

I butikken møder du Anny og Erik Jacobsen, der sammen med deres søn Henrik Jacobsen driver forretningen. Henrik har det daglige ansvar for deres succesfulde webshop, der dagligt leverer vine og spiritus til glade kunder i både ind og udland.

 

Når du træder ind ad døren på Jernbanegade i den tidligere servicestation, møder du et af områdets største butikker inden for vin og spiritus. Vi har altid mere end 750 forskellige whiskyer, 200 forskellige rom, 100 forskellige gin, over 100 forskellige portvine og naturligvis et bredt udvalg af alle slags vin.

 

Vi betjener både private og firmakunder og tilbyder vingaver og gavekurve med lækkerier til enhver lejlighed.

 

Siden vores start i 1983 har AEvin.DK bygget sit fundament på god betjening, nærværende service og et kæmpestort udvalg af vine, spiritus, søde sager og gavekurve. Uanset om du besøger vores fysiske butik i Vamdrup eller handler online på vores webshop, byder vi dig velkommen ind i et univers spækket med alt fra hverdagsvine til eksklusive portvine, vilde tilbud og Premium spiritus for den ambitiøse samler.

God service

Alle vores varer vist på webshoppen er lagerførte varer, så du kan altid være sikker på, at vi har dine varer klar til afsendelse allerede næste dag.

 

Hos AEvin.DK er vi kendt for at levere god kvalitet til en fair pris til alle vores kunder. Men vi ønsker også at belønne dig, der vender tilbage gang på gang. Derfor har vi oprettet en kundeklub, hvor du optjener 5% i bonuspoint for hvert køb du fortager på webshoppen, point du kan bruge på dit næste køb hos os. (1 bonuspoint = 1 kr.)

 

Bestiller du inden kl. 14 på vores webshop, kan du forvente en tryg, nem og hurtig levering allerede næste dag. Vi samarbejder med PostNord, som har mulighed for at leverer dine varer helt til din hoveddør, uanset om du bor på 6. sal eller i stueetagen.

 

Som en del af vores bestræbelser på at tilgodese vores faste kunder sender vi ugentlige nyhedsbreve med inspiration, videndeling og gode tilbud. Vi ønsker, at du skal have først adgang til de gode tilbud og salg af sjældne samlerobjekter inden for især whisky og rom. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være blandt de første til at få adgang.

 

Få inspiration, ny viden og forkæl dine smagsløg ved at deltage i vores smagninger. Vi arrangerer smagninger, hvor vi udforsker rødvine, hvidvine, portvine, rom, whisky, investeringer og meget mere. Vores egne eksperter og indbudte specialister vil guide dig igennem en spændende og lærerig oplevelse, der vil inspirere dig til dit næste køb.