YOUR CART

Ingen varer i kurven.

visa
visa electron
mobile pay
dankort
master card
master card
Fri fragt over 999 kr |
Fragt fra 45 kr |
Levering 1-3 hverdage |
+45 75 58 13 44

Fimagave

  • da_DK
Nikka Whisky From the Barrel étui silhouette 51,4%
Nikka Whisky From the Barrel étui silhouette 51,4%
Nikka Whisky From the Barrel étui silhouette 51,4%

Nikka Whisky From the Barrel étui silhouette 51,4%

399,75 kr.

På lager

Du optjener 20 bonus point
Optjen 20 bonus point
ved dette produkt som klubmedlem

På lager

Du optjener 20 bonus point
Optjen 20 bonus point
ved dette produkt som klubmedlem
Varenummer (SKU): 359990 Kategorier: , , , , GTIN: 3700597359990
Du optjener 20 bonus point
Optjen 20 bonus point
ved dette produkt som klubmedlem
På lager , klar til forsendelse (1-3 hverdage)
Fragt priser
På lager i butik - Click and collect (Klar inden for 1 time)

Type

Land

Alder

N/A År

Alc. procent

Indhold

50 cl

Destilleri whisky

Nikka Whisky From the Barrel 51,4%

Nikka From The Barrel Whisky, i ny silhouette etui viser det perfekte eksempel på Nikka Groups blandingsinnovationer. Denne originale blanding forfører nu den vestlige verden for sin moderne flaske med rene linjer og dens unikke sensoriske kvaliteter. Den er lavet af Single Malts Miyagikyo og Yoichi, samt en grain whisky, som er et resultat af alkymien mellem talentet af mesterblendere og japansk perfektionisme.

Nikka From The Barrel, der blev lanceret i 1985, er tilgængelig i år i en sort “silhouette”-etui. Dette etui fremhæver flaskens rene linjer og fremhæver originaliteten af ​​den blendede whisky med dets ikoniske design.

Duft: Raffineret, kompleks, frugtrig med abrikoser og orange skal med flødekaramel noter.
Smag: Fed og olieret med noter af karamel og smør blandet med kanel sukker og stenfrugt med peber.
Eftersmag: Lang, moden frugt (blommer, fersken) egetræ – vanilje.

Blended whisky med fadstyrke. “From the Barrel” er så netop det som navnet siger – lige fra fadet.

Flasken:

Lille firkantet flaske som rummer Nikkas Whisky From the Barrel, er fast inventar i et utal af barer verden om. Det er nok en af de mest populæreste japanske whisky på markedet. Den blev lanceret af Takeshi Taketsuru i 1985. Pointen var, at give forbrugeren den samme oplevelse som master blenderen selv har, når han smager whisky direkte fra fadet. Selvom den ikke helt er fadstyrke kun på 51,4%, var så høj en alkohol procent fuldstændig uhørt på det tidspunkt i Japan. I dag er det ikke usædvanligt med høje procenter i japansk whisky. De forrige whiskyen From the Barrel er blevet en klassiker, som stadig ligger i toppen kvalitetsmæssigt.

Destilleriet:

Nikka hed oprindeligt Dai Nippon Kaju, hvilket betyder ”The Great Japan Juice Co.”. Firmaet blev startet af blandt andre den berømte Masataka Taketsuru, japansk whiskys måske mest centrale figur. Hos Dai Nippon Kaju var ambitionen at lave æblejuice, og det gjorde man i nogle år. Forbrugerne var ikke tilfredse med, at juicen var uklar (det var ikke trendy i 1930’ernes Japan), så store mængder blev sendt tilbage. For at dette ikke skulle gå til spilde, besluttede man at gære og destillere det til brandy. Taketsuru havde erfaring med spiritus produktion fra Skotland. Her var han i lære ved Longmorn og Hazelburn. Yamazaki i Japan som han var med til at starte omtrent 10 år forinden. Der gik ikke længe før man også begyndte at lave whisky.

I 1952, syv år efter man var holdt op med at lave æblejuice, skiftede navnet til Nikka Whisky Co (en sammentrækning af det gamle navn).
I dag ejer Nikka to whisky destillerier:
Yoichi på Hokkaido, hvor whisky produktionen startede i 1936, og Miyagikyo nær Sendai i Miyagi, opført i 1968.
Yoichi er anlagt næsten som en lille landsby med gamle huse af sten. Når bygninger rives ned i den nærliggende landsby, Otaru, opkøber Nikka stenene i tilfælde af, at de skal renovere de historiske bygninger ved Yoichi i fremtiden. Whiskyen, der produceres her, er relativt kraftigt røget og en smule tungere end stilen hos Miyagikyo.

Yoichi er ét af de sidste destillerier i verden, hvor kedlerne er ”direct fired” og hvert 8. minut må en ansat skovle kul i ovnen under kedlen.
Miyagikyo har som kontrast til Yoichi, et større fokus på ikke-røget whisky. Her er stilen er lettere og mere ”Speyside-agtig”. Kedlerne er større og opvarmet med damp og rørene fra kedlerne til kondensatoren går opad. Siden 2017 har Nikka også lavet vodka og gin på Coffey stills på Miyagikyo.

Fri fragt* over 999 kr.
Hurtig problemfri levering

Sikker betaling! Samt betalingen hæves først når ordren er klar

Benytter i størst muligt omfang genbrugs fragtemballage

Gratis kundeklub med
Bonuspoint

Fysisk butik
Jernbanegade 23, 6580 Vamdrup

Kundeklub

Bliv gratis klubmedlem og optjen 5%* på dine ordrer hver gang du handler hos os.

Du får 5%* bonuspoint af din samlede ordre indsat på din konto. Disse bonuskroner kan du handle for på fremtidige ordrer.

1 Bonuspoint svare til 1 krone

Andre har også købt…

X

Vi afsender normalt din vare samme eller næstkommende hverdag, Vi sender en skriftlig ordrebekræftelse når din ordre er klar til forsendelse. Vi opkræver ikke betaling før varen er klat tl forsendelse fra vores lager.

Fri Fragt ved køb over 999 kr.
Fragtpris 0 – 4 kg. = 45 kr. (Pakkeshop)
Fragtpris 4 – 9 kg. = 79 kr. (Pakkeshop)
Fragtpris 9 – 19 kg. = 139 (Pakkeshop)
Ved ønske om hjemmelevering +19 kr. gældende for alle køb.

Ordrer leveres som udgangspunkt via PostNord og kan følges i deres Track & Trace system. (Forsendelsensnummeret får du i din personlige ordrebekræftelse)
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer eller forsalgsvarer, vil varerne dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Shipping out of DK
We ship to most of the EU at a general price of DKK 300 for up to 15 kilos per order.

Shipping out of the EU
If you want a package is to be shipped outside the EU, you must contact us – using the above contact form with the items you would like to buy.

For delivery out of the EU: be aware that you are liable yourself for all customs, taxation and duties that may be imposed by your country.