Rødvin

NATURE DE ROUBIE RED

NATURE DE ROUBIE RED

89,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 721605

Nature de Roubié Rouge er intens rød i glasset med violette strøg. I duften mødes man af et væld af sorte bær og et let krydret præg. I munden opleves vinen medium fyldig og balanceret med noter af solbær og sorte modne kirsebær. En komplet og vellavet vin med en lang vedvarende eftersmag der vidner om en vin i flot harmoni.

Nature de Roubié Rouge er en oplagt ledsager til rødt kød, gerne fra grillen, krydrede gryderetter og et bredt udvalg af oste.

Serveres ved 16-18°C.

Nature de Roubié Rouge er fremstillet på økologiske druer, 50% Merlot- og 50% Cabernet Sauvignon-druer. Druerne er høstet ved optimal modenhed. Efter høsten bringes druerne direkte til vineriet, hvor de afstilkes og presses let. Inden druerne gæres, ligger de til udblødning i ca. 10 dage. Herefter gennemgår druerne en adskilt traditionel gæring ved kontrollerede temperaturer på ca. 26-28 grader. Efter endt gæring filtreres og klares vinen inden den stikkes sammen, hviler kort på tankene og tappes på flaske, klar til at blive frigivet til markedet.

Området og producenten:
Nature de Roubié kommer fra området Hérault, der er en del af det sydfranske vindistrikt Languedoc-Roussillon, en dalsænkning, der er omgivet af tre bjergkæder: Corbières mod nord, Mont Canigou mod vest og Albères mod syd. Mod øst ligger området ud til Middelhavet.

Vindyrkningen i Languedoc-Roussillon begyndte med den romerske kolonisation, og siden da har distriktet udviklet sig til at blive et af Sydfrankrigs betydeligste vinproducerende områder, både med hensyn til kvantitet og kvalitet. Området er begunstiget med et meget varmt og tørt klima, Frankrigs tørreste og mest solbeskinnede. Klimaet er karakteriseret ved en tør sommersæson og regnperioder med kraftige uvejr i begyndelsen af foråret og om efteråret. Jorden består af en blanding af gruset granit og granitholdig jord med småsten, som giver druerne de bedste vækstbetingelser på en meget veldrænet undergrund.

Hos Domaine de Petit Roubié er produktionen 100% økologisk, og der anvendes derfor ingen former for kunstig gødning, sprøjtemidler eller andre redskaber, der påvirker druernes modnings-proces. Således er vinene fra Domaine de Petit Roubié certificeret økologiske, og det vil vi påstå, at man kan smage.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Økologisk medium fyldig og frugtrig rød balanceret vin.

Additional

Yderligere information

Årgang 2013
Vinhuse Nej
Land Frankrig
Område Nej
Drue(r) Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 13 %