MOONLITE Toscana IGT

Let hvidvin, som egner sig til lette retter, og perfekt bare at nyde som et glas i utide.
På lager
SKU
2279
119,75 kr
Vinen har en indbydende hørgul farve. I næsen fornemmes intense aromaer af hvide blomster med hints af flint. I munden opleves mineralske noter blandet med citrusnoter.

Vinen er den perfekte ledsager til retter med alt godt fra havet, lette oste og lyst kød. Derudover er den yderst velegnet som aperitif.

Serveringstemperatur: 10°C.

Vinen er lavet på 20% Pinot Grigio, 35% Chardonnay, 30% Vermentino og 15% Trebbiano. Druerne kommer fra forskellige marker, og vinen fremstilles efter de mest avancerede gæringsteknikker for hvidvin. Rocca delle Macìes kældre er løbende blevet udvidet og moderniseret og i dag råder de over det nyeste udstyr til gæringsprocessen, så de kan styre mostens gæringsproces på optimal vis.

Druerne høstes i hånden og gennemgår traditionel vinifikation. Efter endt gæring hældes vinen på flaske, hvorefter den frigives til salg.

Området og producenten:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm og erhvervede ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien seks gårde med mere end 600 hektar i det toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Familien har altid haft fokus på kvalitet og dyrker markerne efter principperne for bæredygtigt landbrug.
Specifikationer
Årgang 2015
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chenin Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:MOONLITE Toscana IGT
Din bedømmelse