MONTERE CORVINA TINAZZI - Ca de Rocchi

Denne vin fremstår lækker, fløjlsblød og fyldig. Den vil behage selv den mest kræsne vindrikker.
På lager
SKU
2173
74,75 kr
I glasset er vinen flot intens rubinrød med en karakteristisk duft af krydderi og modne røde frugter. Smagen er tør og vedholdende omend blød og ekstremt fyldig. Vinen føles fløjlsblød og rund i munden og byder såvel i smag som i duft på toner af røde frugter og fine krydderier. Vinen kan med fordel dekanteres en time før servering.

Dette er en oplagt ledsager til risotto, pastaretter og grillet lyst kød.

Serveringstemperatur: 18-20°C.

Denne vin er fremstillet 100% på druen Corvina, der er høstet i hånden i oktober måned på de bakkede solvendte skråninger i 150 - 300 meters højde i Valpolicella området. Vinen er fremstillet af delvist tørrede druer, der er presset blødt og gæret under kontrollerede temperaturer i 10 dage. Efter endt gæring er vinen lageret på en blanding af amerikanske og franske egetræsfade af varierende størrelse i 12-18 måneder for at sikre fine afrundede tanniner og flot balance.

Området og producenten:
Veneto er fortsat en af de førende italienske vinregioner for så vidt angår mængder, og taler vi kvalitet er Veneto også førende. Vinproduktion i provinsen Verona er for det meste meget specialiseret.

CA’ de’ Rocchi er en historisk serie af vine fremstillet af italienske Cantina Tinazzi. Denne serie viser det absolut bedste af, hvad Veneto kan præstere. Det er vine med stor ”value for money” og med en god del prestige. Serien omfatter en række prisvindende vine, der både nationalt og internationalt er kendt for at klare sig rigtig godt.
Specifikationer
Årgang 2012
Alkohol i procent 14 %
Indhold 75 cl
Druer Corvina
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:MONTERE CORVINA TINAZZI - Ca de Rocchi
Din bedømmelse