MONASTERIO De Las Vinas Crianza

Elegant og blød med toner fra egetræs fadet
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
400173
79,75 kr
Vinen har en smuk dybrød farve. Duften og smagen byder på noter af røg, vildt, violer, brombær og blåbær. En elegant og blød vin som er flot støttet af egetræets blide toner. En enestående og særdeles velafbalanceret vin med en lang og insisterende afslutning.

En fremragende ledsager til grillet kød og modne oste.

Serveringstemperatur: 16-18°C.

Denne vin er fremstillet på 70% Garnache, 20% Tempranillo og 10% Syrah, som høstes tidligt om morgenen i hånden fra 20 til 40 år gamle vinstokke. Efter en kold opblødning ved ca. 6 grader i 96 timer gæres druerne i 8 dage i ståltanke under kontrollerede temperaturer på ca. 28°C. Efter endt gæring lagres vinene separat på egetræsfade i 6 måneder, hvorefter vinene stikkes sammen, og lagres yderligere 18 måneder på flaske, inden den frigives til salg.

Cariñena D.O. blev etableret i 1932, og er dermed én af de ældste vinappellationer i Spanien. Cariñena D.O. er placeret i hjertet af Ebro-dalen i den selvstyrende region Aragonien. Områdets vinmarker er spredt over et areal på 16.000 ha, hvor mere end 2.000 vinavlere sikrer vinmarkernes kvalitet.

Monasterio de las Viñas vinmarker er beliggende 5-800 meter over havets overflade, og består primært af store sten samt grus, understøttet af et lag ren ler, der er med til at holde på den sparsomme nedbør, der falder i området. Området oplever ekstreme temperaturer, lange varme somre samt den kølende lokale Cierzo-vind.Alt sammen faktorer, der er med til at skabe saftige og kraftige vine, som er fremstillet på druer, der har kæmpet for næring, og derfor byder på intense og karakterfulde vine.
Specifikationer
Årgang 2008
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:MONASTERIO De Las Vinas Crianza
Din bedømmelse