Rosevin

Rose MIMI en Provence

Rose MIMI EN PROVENCE GRANDE RESERVE

119,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 3274

  • Køb 2 for 100,00 kr pr. stk. og spar 17%
Duft: Frugtrig med sødme og krydderi med lækre hints af forårs blomster og citrus

Smag: Behagelig og vedvarende med lækre hints af blomster agtige noter som stammer fra smagen af knust jordbær, citron og vandmelon.

Server til: Til lyst kød, grillet fisk eller den kan nydes alene, fordi man har lyst.

Serverings temperatur 8-10ºC.

Flasken er lukket med en praktisk og elegant glasprop, der gør en proptrækker overflødig, og som kan bruges gang på gang.

Vinen:
Mimi Rosé er ingen undtagelse. Den er resultatet af den traditionelle druesammensætning i regionen AOP Côtes de Provence, Grenache og Cinsault iblandet en anelse Syrah. Netop Syrah-druen fuldender den frugtrige smag af Grenache og Cinsault.

Druerne til Mimi Rosé dyrkes langs Middelhavets kyst, fra Sainte-Victoirebjergkæden i vest til Haute Provencealperne i øst.

Området og producenten:
Les Vins Bréban er et familieejet og -drevet firma, som blev etableret i 1952. Grundlæggeren Raymond Bréban ”opdagede” Provence-vinene og besluttede at vie sit liv til produktion og fremme af kvalitetsvine fra Provence. I 1968 overtog sønnen Jean-Jacques Bréban ledelsen af firmaet, som nu ledes af 3. generation, og vinhuset drives i dag efter samme principper som under grundlæggeren, dvs. med fokus på kvalitet, autenticitet og respekt for både jorden og vindyrkningen.

Vine fra Provence får sine karakteristika fra jorden og vinene er bemærkelsesværdige pga. deres stærke karakter kombineret med en delikat bouquet. Provence-vine beskrives ofte som farverige, livlige, aromatiske, frugtrige og lunefulde af natur.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Frisk og fyldig med afbalanceret dejlig frugtsmag med lidt sødme og krydderi. Flasken er lukket med en praktisk og elegant glasprop, der gør en proptrækker overflødig, og som kan bruges gang på gang.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Nej
Drue(r) Nej
Land Nej
Årgang 2018
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 12,5 %