Mandus Primitivo di Manduria Pietra Pura
Mandus Primitivo er intens og frugt fyldt Primitivo di Manduria i lækker harmoni. Her opleves stor bouquet af smags noter af modne kirksebær og blommer der harmoner sammen med krydderierne. Et godt valg til bøffer og vildt.
Duft: En fyldig og intens med varme af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje.
Smag: En elegant og dejlig fyldig varm vin med stor bouquet af smags noter og lang vedvarende eftersmag.
Maddus falder i rigtig manges smag og er et lækker valg.
Server til: Særligt velegnet til simreretter med oksekød, oksekød, vildt og tørre oste.
Serverings temperatur: 16-18°C
Vinen:
Mandus Pietra Pura er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i San Marzano-området i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation, hvorefter den lagres 4 måneder på franske egetræsfade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chef vinkyper, Luca Francioni.
Om Vinhuset:
Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve ”Le Macìe” vingården i hjertet af Chianti Classico området.
Kærlighed og passion for det toskanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toskanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat ”diamanten” i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser.