Rosevin

Los Vascos, Rose, Cabernet Sauvignon

Rose Los Vascos Cabernet Sauvignon, Chile

119,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 11996

Duft: Man møder friske frugt aroma der byder på jordbær, hindbær, granatæble og stikkelsbær.

Smag: De røde bærtoner går igen fra duften og vinen opleves frisk med en god karakter samt en intens og vedvarende afslutning. En vin der gerne vil drikkes ung, for at få det fulde udbytte af vinens friskhed.

Server til: Et godt glas til aperitif eller til let krydrede retter som gazpacho, pizza, paella eller tapas ellerRosévin fyldt med duft og smag af sommerens saftige bær. Server den afkølet og nyd den uden mad, til frokost eller lette retter samt lyst kød. .

Serverings temperatur: 11-13ºC.

Vinen:
Los Vascos Rosé er fremstillet på 90% Cabernet Sauvignon-drue og 10% Syrah-druer, der håndplukkes i begyndelsen af marts. Området er kendetegnet ved begrænset nedbør, milde temperaturer, der gradvist stiger frem mod sommeren, samt kølige nætter. Dette er optimale forhold for at opnå sunde druer som modnes perfekt. Med vinmarker specielt afsat til produktion af denne rosévin samt en balanceret anvendelse af automatisk vanding, sikres druer med en god aromatisk karakter og balanceret syre.

Vinhuset:
På Los Vascos Estate er det tydeligt, hvad gode franske producenter kan opnå, når de arbejder med druer de kender under optimale klimabetingelser. Her er det folkene bag 1. Grand Cru Classé slottet Chateau Lafite Rothschild, som har skabt en vingård, der ligger i toppen af det sydamerikanske kvalitetshierarki. Når der tales om de bedste fransk-inspirerede vine fra Chile, så er det Los Vascos, der er referencepunktet.

Den 500 ha store Los Vascos Estate ligger 220 km sydvest for den chilenske hovedstad Santiago. Ejendommen ligger i dalene Cañeten og Colchagua i Central Valley, hvor der har været dyrket vin siden midten af 1800-tallet.

Domaines Barons de Rothschild blev i 1988 de første franske investorer i det moderne Chile. Los Vascos Estate blev udvalgt efter nøje undersøgelser af de eksisterende vinstokke samt jordbunds- og klimaforhold. I dag ejer Domaines Barons de Rothschild hele ejendommen og har fuld kontrol over produktionen fra vinstok til færdig vin. Egetræsfadene der benyttes kommer fra Chateau Lafite Rothschilds eget bødkeri i Bordeaux.

Bedre forudsætninger kan man ikke få for at fremstille topvin.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

En frisk og lækker rosé der byder på sommerens røde bær. Her kombineres fransk finesse med chilensk frugtkarakter. En oplagt terrassevin.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Los Vascos
Drue(r) Cabernet Sauvignon
Land Chile
Årgang 2018
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 13,50