Bordeaux Rouge Legende "R" DBR (Lafite)

Blød og utroligt vellavet Bordeaux med mest af den populære drue Cabernet Sauviignon med stor frugtfylde og bløde tanniner med noter fra fadlagringen. Et godt glas til oksekød eller lam.
På lager
SKU
220515
119,75 kr
Duft: Lækker duft af solbær, kirsebær og lidt toastede noter fra fadlagringen.

Smag: Fyldig og struktureret med gode bløde tanniner og en frugtdomineret afslutning af smagen.

Server til: Oksekød, lam og milde oste.

Serverings temperatur 16-18°C.

Vinen:
Denne vin er sammensat efter klassiske Bordeaux forskrifter. Fordelen ved at fremstille vin i Bordeaux er at man kan bruge forskellige mængder af de enkelte druer, alt efter hvad der er mest vellykket i den enkelte årgang. Denne vin er blandet med mest Cabernet Sauvignon, tilsat mindre mængder af regionens andre noble druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. En stor del af mosten lagres i 9 måneder på franske egetræsfadem for at tilføre vinen mere kompleksitet.

Vinhuset:
Chatêau Lafite Rothschild er i dag et af de bedste producenter i verden. Når de sætter deres gode navn på en vin er det fordi kvaliteten er i top.

Les Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-Klassificationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje.
Specifikationer
Årgang 2010
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Bordeaux Rouge Legende "R" DBR (Lafite)
Din bedømmelse