Øvrige

Alkohol fri Mousserende Jus De Raisin,

JUS DE RAISIN Mousserende alkohol fri

69,75 kr

Lagerstatus: På lager

SKU: 647020

Denne skønne mousserende druemost er klar strågul i glasset med gyldne reflekser. Duften er frisk og præget af grønne druer og lime. Smagen er fint afstemt med en lille diskret sødme, der holder syren fint i skak. Her mødes man af udprægede citrusnoter, lidt akacie og en blød mousse og en lille bittertone.

Et oplagt alkoholfrit alternativ til velkomst og lignende.

Serveres ved 6-8°C.

Druerne til Jean Paul Girauds alkoholfrie druemost høstes fra nogle af de absolut bedste marker i området. Druerne høstes, når de er perfekt modne, og gennemgår først i marken og senere på vineriet en streng manuel udvælgelsesproces. For at sikre, at der ikke startes en fermentering (alkoholisk gæring) af druerne, behandles de med sulfitter, der over natten langsomt fordamper igen. Herefter presses druerne forsigtigt, inden druekvaset sies fra mosten, der køles ned straks herefter. Moussen i denne druemost frembringes traditionelt ved hjælp af tryk og kulsyre.

Området og producenten
Jean Paul Giraud brænder for sit håndværk. Manden er passioneret til fingerspidserne. Giraud ejer 35 hektar vinmarker, som leverer råmaterialet til blandt andet hans elskede Cognac. 95% af markerne er beplantet med Ugni Blanc og 5% med Folle Blanche. Alle marker ligger i underområdet Grande Champagne, hvor jordbunden er meget kalkholdig, og de dyrkes næsten efter økologiske principper. Som en af de få producenter får Paul Giraud stadig alle sine druer plukket i hånden, tidligere af spanske arbejdere, men i dag af de lokale bønder i området. Alle marker er beliggende i den østlige del af Grande Champagne-området ved landsbyerne Bouteville og Sty. Meme les Carrieres.
+ -

Beskrivelse

Detaljer

Alkoholfri. Elegant masser af frisk frugt og en fin lille sødme.

Additional

Yderligere information

Alder Nej
Vinhuse Nej
Huset Nej
Årgang Nej
Indhold 75 Cl
Alkohol procent 0 %
Drue(r) Nej
Land Frankrig