ZAFRA 21 ÅRS Master Reserve, Panama

Gammel med harmoni og sødme i dejlig smag.
På lager
SKU
2023
479,75 kr
Duft: Blomster flora og vanilje

Smag: Blød vanilje og karamel med snert af blomster flora med dejlig sødme der harmoner dejligt sammen.

Fantastisk til en god cigar eller bare til at nyde.

21 års Master Reserve er kolonnedestilleret på helt specielle og meget høje destillationsapparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance.

Lagringen sker på amerikanske egetræs fade brugt til Bourbon i minimum 21 år og der er altså tale om et blend med "rigtig" 21 års rom, hvilket er helt usædvanligt - særligt i denne prisklasse. Forsigtigt reduceret til 49 % alkohol inden lagringen.
Lagret på små Bourbon tønder (210 liter) i kældre i minimum 21 år og herefter blended af Maestro Ronero’en for at opnå en perfekt og ensartet kvalitet.

Zafra er produceret af en traditionsrig producent i Panama. Der er således lagt vægt på håndværk og traditioner i hele processen fra sukkerrør til flasken.
Der gås ikke på kompromis med nogen del af processen.

Zafra betyder "sukker rørs høst" og det er da også netop friske sukkerrør der indgår til at gøre rom fra Zafra til noget særligt. Skabt af den tidligere Master Ronero fra Havana Club.

Der anvendes fortrinsvis kolonne destillation på helt specielle og meget høje destillations apparater, hvilket helt bevidst gør indtrykket meget "rent" og i perfekt balance.

Lagringen sker på i amerikanske egetræs fade brugt til Bourbon i hele den lovede periode og der er altså tale om et blend med "rigtig" lagring, hvilket er helt usædvanligt.
Specifikationer
Alkohol i procent 40 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:ZAFRA 21 ÅRS Master Reserve, Panama
Din bedømmelse