-13%Tilbud

Zacapa Limitada 2019 Solera Gran Reserva 45 %

Samle objektsrom fra Zacapa Limitada Reserva 2019 som består af en række af fadlagrede rom fra 6 - 24 år med forskellige egenskaber. Skabt af master blender Lorena Vasquez der har formået en store bouquet af smagsnoter med sødmen fra vaniljen og citrus frugter der blander sig med nødder og kryddeurter.
På lager
SKU
12181
Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 689,75 kr
Duft:
Her bydes velkommen af kombination af vanilje aromae og anstrøg af citrus med frugt og blomster, der omfavner duften af nødder og karamelloserede frugter uden at udelade de unikke trænoter.

Smag:
Her smages en indledende eksplosion af vanilje og træ sammen med citrus- og blomsternoter og en antydning af kryddeurter, der giver et strejf af mystik og magi og en lang vedblivende eftersmag der giver os mulighed for at nyde dette stykke poesi af aroma og smag.

Et godt samle objekts rom til en række af fadlagrede rom fra 6 - 24 år med forskellige egenskaber.

Den udsøgte finish til Zacapa Limitada 2019 er at den i den sidste fase af dens aldrings proces opbevares i udvalgte tønder der tidligere er blevet anvendt til lagring af eksklusive Moscatel-vine hvilket har dannet for rommens noter af vanilje samt dens chokolade og rosiner der blander sig med blomster aromaer.

Zacapa Limitada Reserva 2019 er skabt af masterblenderen Lorena Vasques som har sammensat rommen af en række forskellige lagrede reserva romfra 6 - 24 år med forskellige egenskaber og lagret i Mooscatel vintønder.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 45 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Zacapa Limitada 2019 Solera Gran Reserva 45 %
Din bedømmelse