Ron Zacapa 2014 Limitada

Fyldig og rund med noter af karamel og vanilje med et væld af urter som alle er med til at give den perfekte balance i smagen. Limitada 2014 har lagret min. 2 år i specielt udvalgt urtehave hvor mere end 20 forskellige urter har givet aromaer til denne Limitada 2014 hvor master blender Lorena har valgt rom med alderen fra 6 - 24 år.

Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
8474
949,75 kr

Duft: Her er uter op af glasset som pebermynte, oregano og laurbærblade.


Smag: Føles fyldig og rund med noter af karamel og vanilje med et væld af urter som alle er med til at give den perfekte balance i smagen.


Eftersmag: Lang og sofistikeret med antydninger af friske krydderurter


Limitada 2014 har lagret i min. 2 år i speciel udvalgt urtehave som har afgivet aromaer til rommen. Mere end 20 forskellige urter har givet aromaer bla. fennikel, anis og estragon.
Master blender Lorena Vasquez har nøje udvalgt rom med forskellige karakteristika til denne Limitada alle med alderen fra 6-24 år. Inspirationen kommer fra de traditionalle maya-ritualer hvor brugen af krydderurter har spillet en stor rolle.


Zacapa Limitada 2014 er inspireret af de traditionelle maya-ritualer hvor brugen af krydderurter spillede en stor rolle i deres kultur.


 

Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 45 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ron Zacapa 2014 Limitada
Din bedømmelse