Wilson & Morgan Bunnahabhain 2009-2019 48 % Singel malt

Helt unik og meget forskellig fra den sædvanlige blide stil Bunnahabhain destilleri, det er en ganske ekstrem oplevelse af
sherry bombe, der minder om legendariske whiskyer fra årtier
siden. Fra starten er det tydeligt Oloroso fadet men læder og kaffe blander sig med rosiner og bliver sherry tør med ristet malt. , rosiner i en ung whisky der smager ældre.
På lager
SKU
405845
599,75 kr
Duft: Oloroso sødme kommer først frem efterfulgt af læder og kaffe der blander sig med rosiner og lidt gamle træhylder og bøger.

Smag: Lige så imponerende som duften med tør Sherry angreb efterfulgt af ristet malt og kaffe i fed stil med vinagtig intensitet.

Whisky man tror er ældre når man smager den.

1.st fill på Sherry wood.

Siden 1992 har den uafhængige whisky-bottler Wilson & Morgan tilbudt et fint udvalg af sjældne Scotch malt-whiskyer til kendere over hele verden. Wilson & Morgan udvælger kun de bedste malts fra 10 til 30 års modning, undertiden efter genudtagning til færdig gørelse i rom eller Marsala fade. Disse malte tappes ved høj modning og sendes derefter til lande over hele verden, inklusive Japan, Frankrig, Tyskland, Holland, Schweiz og naturligvis Italien, hvor de i dag kan findes i udvalgte forretninger, Michelin Star-restauranter, vin og gourmet butikker.
Specifikationer
Årgang 2009
Alkohol i procent 48 %
Indhold 70 cl
Alder 10 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wilson & Morgan Bunnahabhain 2009-2019 48 % Singel malt
Din bedømmelse