Wilson & Morgan 20 års Single malt 1991 - 2011 Aultmore

Twenty years old. Distilled 1991 Bottled 2011 på Aultmore der er rig og saftig med frugter som ferskner og abrikoser i vild harmoni med blommer og rosiner
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
312620
899,75 kr
Duft: Vinøs, frugt og sirup.

Smag: Ferskner, abrikoser, blommer, rosiner og nødder.

Eftersmag: Blomstrende og sukkersød speyside-karakter.

Et perfekt eksempel på midaldrende fuld sherry modning Denne Aultmore er rig, saftig, livlig, fyldig. Det første angreb er meget vinagtig, frugtagtig og på den tørre side: træet klart dominerer på destillatet. Så det udvikler sig, og åbner op, afslører en meget fast og sirupsagtig krop og en smøragtig mundfornemmelse. En fest af ferskner, abrikoser, tørrede blommer og rosiner indhyller sanserne, mens den cremet sødme driver mod en stimulerende tør nuttiness. Sikker på, det er en oplevelse for intense sherry elsker, men malt tager ikke andenpladsen og stadig viser sin karakter og typisk blomstrende og sukkersøde Speyside karakter. Ganske afbalanceret. Det er whisky med masser af personlighed, absolut Top modning.

Aultmore – "Big burn" på gælisk. Speyside destilleri fra 1896, der fik strøm fra en dampmaskine fra 1898 og helt frem til 1969, hvor de måtte overgive sig til moderne elektricitet. Igen et destilleri der primært producerer til blends, hvorfor vi ser meget få originale aftapninger. Heldigvis findes der uafhængige aftapninger, af denne relativt ukendte maltwhisky.

Specifikationer
Årgang 1991
Alkohol i procent 50 %
Indhold 70 cl
Alder 20 års
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wilson & Morgan 20 års Single malt 1991 - 2011 Aultmore
Din bedømmelse