Zinfandel Hayens Ranch Wente Californien

Tæt varm krydret og med blød frugt af mørke røde bær, brombær og hindbær med balanceret frugtsyre og modne tanniner. Dette er vinen til grillmaden hele året og retter med krydderi.
På lager
SKU
465155
109,75 kr
Duft: Dyb lilla farve med ekspressiv duft af brombær, læder og lidt fad.

Smag: Tæt smag med god rensende frugtsyre og modne tanniner. Der er noter af mørke røde bær, brombær og hindbær. En typisk Zinfandel med god længde i smagen.

Server til: Zinfandel er velegnet til kraftige retter med masser af krydderi.

Serverings temperatur: 16-18°

Denne smagsfulde Zinfandel er iblandet en anelse Barbera og Petite Sirah. Druerne er høstet fra tre forskellige marker i den nære kystregion. Gæringen er foretaget med temperaturstyring i ståltanke, og efterfølgende er vinen lagret i 20 måneder på egetræsfade. Ambitionen er, at fremstille en Zinfandel i den typiske amerikanske in your face stil med kraft, saft og blød afslutning.

Vin huset:
Wente blev grundlagt for mere end 125 år siden, og er det ældste familiedrevne vinfirma i Californien. I dag drives vineriet af fjerde og femte generation. Vineriet er beliggende i Livermore Valley, et førsteklasses vinområde, øst for San Francisco. Familien har altid stået for traditionelle værdier, kombineret med ny viden og deres fokus på kvalitet blev i 2011 belønnet, da det anerkendte magasin Wine Enthusiast udnævnte vineriet til American Winery of the Year.

Nogle af Wentes vinmarker er beliggende på en gammel flodbund, der er tørret ud. Her er høj koncentration af mineraler, hvilket tilfører vinene kompleksitet. Andre marker ligger på gammel sandstens jord. Fordelen ved forskellige typer jordbund er, at man kan fremstille vine på forskellige druer. Livermore Valley er beliggende tæt ved San Francisco Bay, og påvirkes kraftigt af den kølige luft, der strømmer ind om natten fra Stillehavet. Derved køles druerne ned om natten og varmes op om dagen, hvilket giver mere aromatiske druer.

Wente familien har dyrket deres egne marker siden begyndelsen i 1883, og har indført deres eget Farming for the Future program for at passe bedst muligt på deres jord. Ved at passe på jorden har både lokalsamfundet og hele planeten det bedre.

Specifikationer
Årgang 2014
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Zinfandel Hayens Ranch Wente Californien
Din bedømmelse