Vin de Pierre Rouge, Pays du Mont Caume

Vin de Pierre er lækker til grillmand og har en stor skare af liker.
På lager
SKU
316489
134,75 kr
Duft: Fyldt med frugt som går igen i smagen ledsaget af vel udviklede tanniner.

Server til: Lækker til grillmad eller blot til at nyde i gode venners lag.

Serverings temperatur: 12-14°C

Vinen:
Grenache- og Syrah-druerne til Vin de Pierre Rouge IGP Vin de Pays du Mont Caume kommer fra marker beliggende ved Mont Caume, hvor Jordbunden består af rødt ler og sandsten. Mistralvinden suser ind over vinmarkerne og tørrer druerne, så sygdomme undgås. Umodne og overskydende klaser fjernes.
Efter høst gennemgår druerne traditionel vinifikation.

Vin huset:
I 1961 blev Paul og Pierre Bunan forelsket i en ejendom i Bandolregionen i det sydlige Frankrig. Med den stærke sol, den stenede jord og de tørre stenvægge er Bandol ideel til vindyrkning både geografisk og geologisk set. En geologisk fejl i undergrunden lader vinrankernes rødder forankre sig i det jordlag, der blev dannet i trias for over 250 millioner år siden. Det maritime mikroklima bidrager, sammen med det høje antal solskinstimer om året, yderligere til de gode vækstbetingelser i området.

I dag er Paul og Pierres børn alle gået ind i familievirksomheden inden for hver deres område. En tager sig af vinmarkerne, en anden af kommunikation, en tredje af salg og marketing og en fjerde af vinfremstillingen. Familiens motto er, at der laves god vin, når du respekterer vinstokkene. Siden 2009 har Domaines Bunan dyrket vinmarkerne uden insektgifte og ukrudtsmiddel og er i dag økologisk certificeret og dyrker ydermere druerne på biodynamisk manér, for som de siger, en tilfreds vinranke giver bedre druer.
Specifikationer
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Syrah/Shiraz
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vin de Pierre Rouge, Pays du Mont Caume
Din bedømmelse