Vaqueyras Bouvencourt Brotte

Sort moden frugt i fyldig lækker vin.
På lager
SKU
29913
159,75 kr
Duft: Toner af læder, tobak og modne sort frugt springer op af glasset.

Smag: Fyldig med den elegance fra Rhonedalens charmerende vine. Behagelig eftersmag af den modne frugt.

Server til: Vildt retter, kraftig kød og modne oste.

Serverings temperatur: 17-17°C

Vinen:
Brotte huset er kendt for sin ensartede kvalitet, som primært skyldes respekt for det grundlæggende: Jorden og vinstokkene! Huset har gennem årene investeret store summer i moderne udstyr og de bedste fade af fransk eg. Stokkene er gennemsnitlig 40 år og udbyttet ligger på ca. 35 hl pr. ha. Dette for at sikre en høj og ensartet kvalitet. Druerne håndplukkes, afstilkes og selekteres efterfølgende med håndkraft.

Brotte vin huset:
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.
Specifikationer
Årgang 2017
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Vaqueyras Bouvencourt Brotte
Din bedømmelse