Trumpeter Rose De Malbec Rutini wines

Frisk og lækker af sommerens røde bær bla. af jordbær og ribs med en snert af citrus frugt i både duft og smag. Prøv den til fisk og skaldyr med lette salater til, så bliver det ikke bedre.
På lager
SKU
9553
99,75 kr
Duft: Stor blomster agtig duft efterfølges af en snert af friske røde bær som kirsebær, jordbær og ribs og afsluttes af en let duft af citrusfrugt.

Smag: Noterne fra duften går igen i smagen og eftersmagen er behagelig og let syrlig.

Trumpeter Rosé de Malbec er til f.eks. grillet fisk, retter med kylling, skaldyr eller til carpaccio.

Serverings temperatur: 8-10°C

Rose der er lavet på 100% på Malbec. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er varieret. Dagene er solrige og tørre, hvilket giver perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne, som høstes om natten, når de har opnået perfekt modenhed. Herefter køres druerne straks til vineriet. Efter endt gæring lagres vinen på franske egetræsfade.

Om Producenten
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i hjembyen, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for vine af ekstraordinær høj kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker i flere områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt at dyrke de enkelte druetyper i det område, hvor hver druetype har de mest optimale vækstbetingelser.

Rutinis bygninger ligger i Maipú og blev gennemrenoveret med helt ny teknologi i 1990’erne med stor respekt for bygningernes oprindelige arkitektur fra 1885.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Malbec
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trumpeter Rose De Malbec Rutini wines
Din bedømmelse