Trumpeter Chardonnay Rutini Wines

Frisk, indbydende og yderst elegant vin der er rig på bouquet af dufte og smags nuancer med tropiske frugter og æbler der blander sig med vanilje og mineraler.Står godt til lette retter og salater.
På lager
SKU
2189
99,75 kr
Duft: Rig duft af tropiske frugter går over i en smagen af grønne æbler med blomster agtige nuancer, efterfulgt af hints af vanilje og mineraler.

Eftersmag: Frisk, syreholdig og vedvarende.

Serveres til: Lette retter som f.eks. lyst kød og fisk.

Serveringstemperatur: 8-10ºC.

Vinen:
Vinen består 100% af Chardonnay. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er om dagen solrigt og tørt og giver dermed perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne. De høstes i hånden, når de har opnået perfekt modenhed og køres straks til vineriet.

Efter endt gæring ligger vinen på 50% nye franske egetræsfade og 50% brugte franske egetræsfade i syv måneder.

Vin huset:
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i sin hjemby, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for sine vines ekstraordinære kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker, der ligger i forskellige områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt for Rutini Wines at dyrke de enkelte druetyper i det område, der giver hver druetype de mest optimale vækstbetingelser.

De oprindelige bygninger fra 1885, som ligger i Maipú, blev gennemrenoveret i 1990’erne og fik installeret helt ny teknologi. Den oprindelige arkitektur er dog bevaret. I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza. Allerede i marts 2009 stod vineriet klar til at modtage den første høst.

Hos Rutini Wines fokuseres der på at opnå de bedste druer ved at holde udbyttet lavt, udføre beskæring af vinstokkene og ved at høste druerne i hånden. Der holdes øje med alle detaljer, så folkene hos Rutini Wines er i stand til at høste druerne på det helt rigtige tidspunkt.
Specifikationer
Årgang 2018
Alkohol i procent 13,5 %
Indhold 75 cl
Druer Chardonnay
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trumpeter Chardonnay Rutini Wines
Din bedømmelse