Trumpeter Bonarda, Rutini Wines

Frugtrig og behagelig hvor druen Bonarda virkelig overrasker en og man oplever en vin i balance med modne blommer og røde kirsebær med lang og fyldig eftersmag med lidt tobak og kakao fra fadlagringen.
På lager
SKU
9591
99,75 kr
Duft: Modne bær som går igen i smagen.

Smag: Fyldige af modne blommer og kirsebær blandes fint med krydrede noter og efterfølges af strejf af tobak og kakao fra fadlagringen og eftersmagen er lang og fyldig.

God til: Kraftige kødretter, en god bøf eller grillet kød.

Serverings temperatur: 14-16°C

Vinen består 100% af Bonarda. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er varieret. Dagene er solrige og tørre, hvilket giver perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne, som høstes i hånden, når de har opnået perfekt modenhed. Efter høst køres druerne straks til vineriet. Efter endt malolaktisk gæring ligger vinen på 30% nye franske egetræsfade, 10% nye amerikanske egetræsfade og 60% brugte franske egetræsfade i syv måneder.

Vinhuset:
Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i hjembyen, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for vine af ekstraordinær høj kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker i flere områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt at dyrke de enkelte druetyper i det område, hvor hver druetype har de mest optimale vækstbetingelser.

Rutinis bygninger ligger i Maipú og blev gennemrenoveret med helt ny teknologi i 1990’erne med stor respekt for bygningernes oprindelige arkitektur fra 1885.
Specifikationer
Årgang 2016
Alkohol i procent 13 %
Indhold 75 cl
Druer Bonarda
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Trumpeter Bonarda, Rutini Wines
Din bedømmelse