Tour Bouscasse Madiran BruMont

Flot og indbydende i glasset med duft af brombær og blåbær der strømmer op af glasset og giver dybde til smagen, som understøttes af bløde og veludviklede tanniner. Eftersmagen er behagelig og vedholdende. Vin der elsker krydrede retter, andebryst og rødt kød.
På lager
SKU
110195
159,75 kr
Vinen:
Tour Bouscassé er lavet på Tannat, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Druerne kommer fra vinstokke, der er 15-20 år gamle og vokser i jord bestående af ler og kalksten samt småsten indeholdende jern og mangan. Der bruges kun naturgødning. Efter presning udblødes druerne i tre til seks uger. Vinen gæres ved 28ºC, og efter endt gæring lagrer vinen på træfade.

Vinhuset:
Alain Brumont går højt op i at leve og dyrke sine druer i pagt med naturen, respektere og lytte til det omkring liggende miljø, derfor bruger han ikke pesticider og med vinmarker beliggende 100 km fra nærmest mulige forureningskilde begrænses forureningen af både vand og marker. Alain Brumont er i stand til at bruge sine egne metoder til at give vinen det udtryk, han ønsker. Han observerer miljøet, eksperimenterer på alle mulige måder, fordi han har et ønske om at trække substansen ud af vinmarkerne og fylde det på flasker. Således får den, der drikker hans vin, et indtryk af de omgivelser, druerne er dyrket i. Udvælgelsen af druerne starter allerede i vinmarkerne inden høsten. Drueklaserne tyndes, så kun de klaser, der er på samme modningsstadie, bliver siddende tilbage. Ligeledes fjernes mange af bladene for at give druerne så meget sol som muligt.

Alain Brumonts høje krav til kvalitet fortsætter i vineriet, hvor hygiejnen er i top. Her sorteres druerne inden presning. Under udblødningen pumpes vinen ikke over druekvaset, men kvaset skubbes ned i vinen som ved fodtrædning.
Specifikationer
Årgang 2011
Alkohol i procent 14,5 %
Indhold 75 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tour Bouscasse Madiran BruMont
Din bedømmelse