GLENDRONACH 8 ÅRS The Hielan

Dejlig blød og velsmagende Single Malt med toner af eg, krydderi, abrikosmarmelade og honningkager.
Udsolgt
Kun 0 tilbage
SKU
681230
399,75 kr
GlenDronach - The Hielan´
Farven er flot gylden med en kobberagtig glød. I næsen fornemmes blomster, orangeskal og en lille tvist af citrus samt rosiner og et strejf af vanilje.

I smagen kommer der afrundede toner af eg, krydderier, abrikosmarmelade og honningkager. Endvider rummer smagen en antydning af karamel, kakao og ristede mandler.

Whiskyen har klassiske sherrytoner med den traditionelle Highland karakter.
Whiskyen er ikke kulde behandlet, filtreret eller farvet med karamel. Det er de rå dråber, lige fra fadene blot nedjusteret til 46% alkohol.

Hielan´ er en fantastisk højlandswhisky i en meget prisvenlig klasse. Whiskyen er lagret på en kombination af Bourbon- og Sherryfade (fra både Oloroso og Pedro Ximénez sherry). En dejlig blød og velsmagende Single Malt.


Det er 200 år siden, at GlenDronach blev etableret i det skotske højland. Og whiskyen fra destilleriet er i dag mere populær end nogen siden før. Langt den overvejende del af de aftapninger, der kommer ud fra GlenDronach, er single malt der udelukkende har lagret på Sherryfade. Men der er undtagelser. I en vis grad anvendes også amerikansk eg. The Hielan´ er et eksempel på, hvorledes whisky fra forskellige fadtyper kan sammensættes til en ny og spændende helhed, der giver nogle helt andre smagsindtryk, end den traditionelle GlenDronach - uden at whiskyen mister sin specielle destilleri-karakter.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:GLENDRONACH 8 ÅRS The Hielan
Din bedømmelse