Teeling Stout Cask 46 %

Den smagfulde whisky kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden
På lager
SKU
270694
399,75 kr
Duft: Maltede noter med karamel og masser af chokolade og kakao.

Smag: Her er blommer, appelsin og mørk chokolade.

Teeling Stout Cask Finish er en irsk single malt whisky, der, som navnet antyder, er lagret på egetræs fade der tidligere er brugt til lagring af mørk øl fra Galway Bay Brewery. Fadet har givet whiskeyen lækre chokolade agtige noter, som passer flot til Teelings destillat. Den er tappet ved 46% alkohol og er ikke kølefiltreret.

Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion. Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20ende århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu! The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillations kunsten tilbage til hjertet af Dublin!

Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teeling Stout Cask 46 %
Din bedømmelse