Teeling Small Batch, Irsk Whisky 46 %

Ekstra fadlagring på romfade har givet fylde og rundhed. Fyldig og intens med let krydret fadpræg hvor vanilje fra fadet blander sig med sødmefulde noter i lækker harmoni trods alkohol på 46 %
På lager
SKU
270021
299,75 kr
Duft: Her kommer vanilje og krydderier der blander sig med sødme fulde noter af rom.

Smag: Blød, sødme fuld, krydret med fadpræg, denne kombination af den høje alkohol og romfaddet har givet en fyldig og intens smag i flot harmoni.

Denne whisky er Teelings bud på, at skabe en af Irlands bedste blended whiskyer. Small batch er blandet af specielt udvalgte fade, der får en ekstra fadlagring på romfade for at give ekstra fylde og rundhed. Whiskyen holder 46% i alkohol og er ikke koldfiltreret.

Teeling familien har lavet irsk whisky siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whisky destilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whisky produktion. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20 ende århundrede, men et efter et lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whisky i Dublin - ind til nu.

The Teeling Whisky Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling familien ser det som sin mission, at bringe destillations kunsten tilbage til hjertet af Dublin.
Historien om Irlands whisky produktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørs forhold til England på godt og ondt.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teeling Small Batch, Irsk Whisky 46 %
Din bedømmelse