Teeling Single grain, Irish Whisky 46 %

Kanon Single Grain der er frugt rig med fyldige karakter. Her opleves malt fylde med krydderier der udvikler sig til fine røde bær der giver eftersmagen dejlig fylde med krydderierne i flot balance.
På lager
SKU
270175
349,75 kr
Duft: Masser af frugt med flotte noter af sødme fra malten.

Smag: Krydret med malt fylde der udvikler sig til fine røde bær. Fadets noter kommer dejlig frem og afsluttes i flot balance i krydderier og fylde.

Denne whiskey har siden sin frigivelse konsekvent vundet som bedste i sin klasse ved World Whiskies Awards.

Lagring på Californiske rødvinsfade har givet Single Grain sin frugtige, fyldige karakter.

Teeling Whiskey
Teeling familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whisky destilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whisky produktion. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20 ende århundrede, men et efter et lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - ind til nu.

The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling familien ser det som sin mission, at bringe destillations kunsten tilbage til hjertet af Dublin!
Historien om Irlands whisky produktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørs forhold til England på godt og ondt.
Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Indhold 70 cl
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teeling Single grain, Irish Whisky 46 %
Din bedømmelse