Teeling Big Batch 500cl. 46 %

Perfekte Irsk whisky der er kun ét problem - flasken er for lille. Teeling Big Batch 5 liter med op til 6 år gammel malt whisky og grain whisky fra udvalgte ex-bourbonfade, som får en finish på særlige tønder der har været brugt til lagring af rom fra Mellemamerika. Den er tappet ved 46% alkohol.
På lager
SKU
270786
1.999,75 kr
Duft: Fra den gyldne farve strømmer tørret frugt og orangeblomst op af glasset sammen med vanilje og krydderier.

Smag: Krydret med dejlige noter af grønne urter, kanel og karamel.

Teeling Small Batch er noget nær den perfekte irske whisky, en vældigt imponerende 5-litersflaske til hjemme barer og god gave ide.
Op til 6 år gammel malt whisky og grain whisky fra udvalgte ex-bourbonfade, som får en finish på særlige tønder der har været brugt til lagring af rom fra Mellemamerika.
Tappet ved 46% alkohol.

Teeling-familien har lavet irsk whiskey siden 1782, da Walter Teeling åbnede sit whiskeydestilleri på Marrowbone Lane i Dublin. Dublin har traditionelt været hjertet af Irlands whiskeyproduktion. Historien om Irlands whiskeyproduktion er utrolig spændende og dramatisk og hænger i høj grad sammen med landets samhørsforhold til England på godt og ondt. Hele 37 destillerier havde røg i skorstenene i starten af det 20ende århundrede, men ét efter ét lukkede destillerierne og siden 1976 har der ikke været destilleret whiskey i Dublin - indtil nu! The Teeling Whiskey Distillery er det første nyåbnede destilleri i Dublin i over 125 år og Teeling-familien ser det som sin mission at bringe destillationskunsten tilbage til hjertet af Dublin!

Den smagfulde whiskey kommer fra 3 skinnende pot stills, som er opkaldt efter Jack Teelings 3 døtre. 25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.

Specifikationer
Alkohol i procent 46 %
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teeling Big Batch 500cl. 46 %
Din bedømmelse