Tarapaca Sauvignon Blanc

Sprød og frisk med hyldeblomst og frisk græs i duften og smagen hvor syren er i balance i god lang eftersmag. Vin der passer godt til sushi og fiskeretter samt årstidens salater.
På lager
SKU
909541
74,75 kr
Duft: Den er præget med noter af frisk græs og hyldeblomster.

Smag: Her går duft og smag igen med fin syre der giver en god længde i eftersmagen.

Server til: Perfekt ledsager til sushi, lette fiskeretter og tørre oste.

Serverings temperatur 8-10°C.

Vinen:
Vina Tarapaca Sauvignon Blanc er fremstillet på druer høstet i Maipo Valley og de omkringliggende regioner. Druerne høstes i slutningen af februar og begyndelsen af marts. Gæringen foretages på rustfri ståltanke og vinen stabiliseres og filtreres inden aftapning hos Vina Tarapaca.

Vin huset:
Viña Tarapacá er et af de ældste vinerier i Chile. De plantede deres første marker tilbage i 1874 i bunden af Maipo Valley. Her var de med til at starte Chiles vinindustri. I 1992 blev Viña Tarapacá opkøbt af Fosfores Group hvis plan var at skabe vine på højt niveau tilpasset den stigende forbrugerinteresse. Det første man gjorde var at opkøbe "El Rosario de Naltagua", en stor gård centralt beliggende i Maipo Valley. Her opbyggede man faciliteter med fuld kontrol over hele produktionsprocessen. Denne vingård ligger i dag i et smørhul omgivet af de smukkeste vinmarker. Man har i dag tilplantet hele 850 hektar.

Maipo Valley er omkranset af Andesbjergene på den ene side og Maipo floden på den anden side. Mikroklimaet i dalen er helt unikt. Dels har man mulighed for at vande markerne med smeltevandet fra Andes-bjergene, og samtidig ligger man så man får den kølige brise fra kysten. Desuden har man 4 klart definerede årstider, med stor temperaturforskel mellem nat og dag i sommerperioden. Dette er med til at skabe grobund for sunde modne druer med komplekse aromaer og god balance mellem syre og sødme.
Specifikationer
Årgang 2019
Alkohol i procent 12,5 %
Indhold 75 cl
Druer Sauvignon Blanc
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tarapaca Sauvignon Blanc
Din bedømmelse